Tested Tolerance
Ihonhoitotuotteiden siedettävyyttä arvioidaan ihotautilääkärien valvonnassa kaikilla ihotyypeillä.
Documented Efficacy
Tehokkuutta arvioidaan riippumattomien tutkimuslaitosten suorittamien kosmeettis-kliinisten testien, mittauksien tai kuluttajien itsearviointien avulla.
Alternative Testing Methods
L’Oréal on sitoutunut kehittämään ja käyttämään vain vaihtoehtoisia testimenetelmiä, jotta maailmassa ei tarvittaisi eläinkokeita.
UKK
Lue kaikki vastaukset
Testaako L’Oréal tuotteitaan eläimillä?
Mitä eläinkokeet korvaavia vaihtoehtoisia testimetodeja L’Oréal on kehittänyt?
Voit lukea lisää ennakoivasta arvioinnista napsauttamalla tästä.
Jos ette testaa tuotteita eläimillä, miksi L’Oréal on yhä PETAn eläinkokeita tekevien yritysten luettelossa?
Miksi toimitte yhä Kiinassa?
Mitä toimia L’Oréal tekee lopettaakseen eläinkokeet Kiinassa?
Yli 10 vuoden ajan L’Oréal on sitoutunut työskentelemään Kiinan viranomaisten ja tutkijoiden kanssa löytääkseen vaihtoehtoisia testaustapoja ja mahdollistaakseen kosmetiikkasäädösten kehittymisen kohti eläinkokeiden täydellistä loppumista. Siispä nykyään suurin osa Kiinassa valmistetuista ja myydyistä tuotteistamme ovat ”ei-toiminnallisia” (ei biologisia toimia) eli niitä ei testata eläimillä. Näihin ”ei-toiminnallisiin” tuotteisiin kuuluu mm. ihonhoitotuotteet, meikit ja shampoot. Olemme avanneet Shanghaihin vuonna 2014 Episkin*-keskuksen, jonka avulla pystymme tuottamaan rekonstruoituja ihoja. Näitä ihoja käytetään in-vitro-turvallisuustesteihin, joihin ei käytetä eläimiä ja jotka ovat kiinalaisten viranomaisten käytettävissä.
*Episkin on rekonstruoitu ihmisihomalli
L’Oréal ei testaa mitään tuotteitaan tai ainesosiaan eläimillä ja on toiminut vaihtoehtoisten testaustapojen eturintamassa.
Siitä huolimatta tietyt terveysviranomaiset saattavat päättää tekevänsä eläinkokeita itse tiettyjen kosmetiikkatuotteiden osalta, kuten Kiinassa yhä tehdään. L’Oréal on ollut aktiivisin yritys, joka tekee yhteistyötä Kiinan viranomaisten ja tutkijoiden kanssa 10 vuoden aikana, jotta saataisiin vaihtoehtoisia testaustapoja ja jotta kosmetiikkasäännökset voisivat kehittyä kohti eläinkokeiden täydellistä loppumista.
Vuodesta 2015 lähtien suurinta osaa Kiinassa valmistetuista ja myydyistä tuotteistamme, kuten kaikkia ei-toiminnallisia ihonhoitotuotteitamme (ei biologisia toimia), ei enää testata eläimillä.
L’Oréal on 80-luvulta lähtien uskonut, että turvallisuusarvioiden tulevaisuus riippuu vaihtoehtoisten, ”ennakoivien” strategioiden kehityksestä eläinkokeiden lopettamiseksi. Tätä lähestymistapaa on rakennettu merkityksellisen rekonstruoitujen ihmisihomallien tieteellisen kehityksen, molekyylimallinnuksen ja tehokkaan tiedonkäsittelyn ansiosta. Siitä on 27 vuotta, kun huippututkijamme loivat ensimmäisen rekonstruoidun ihmisorvaskeden – joka oli kansainvälinen mullistus! Tämä tarkoitti, että eläinkokeet voitiin lopettaa jo 1989, 14 vuotta ennen kuin laki sitä vaati ja ilman, että tuotteidemme turvallisuus kärsisi. Vaihtoehtoiset ja ennakoivat arviointimallimme ovat kansainvälisen tieteisyhteisön tukemia ”2000-luvun toksikologiana”.
Siinä näkyy laboratorioidemme vaivannäkö ja asiantuntijuus, ja se siivittää innovaatioitamme.
Olemassa on erilaisia rekonstruoituja ihomalleja. Niitä voidaan käyttää aktiivisten ainesosien molekyylien testaamiseen joko yksinään tai yhdistelemällä niitä. L’Oréal käyttää näitä malleja ymmärtääkseen, kuinka molekyylit reagoivat tietynlaisilla ihotyypeillä ja täten ennustaa niiden tehokkuuden jo ennen kuin molekyylit lisätään lopulliseen kosmetiikkatuotteeseen.