brows by us

Yhteistyössä maan merkittävimpiin kuuluvien muoti- ja kauneusalan asiantuntijoiden kanssa olemme luoneet We love brows -sivuston, tärkeimmän kulmien muotoilua koskevan tietolähteesi. Lue artikkeleita, katso tutoriaaleja ja tutustu kulmakarvoja koskevaan tietouteen – kaikki on laadittu juuri sinua varten.

Näytetään 0 / 0 artikkelista

by Annika Ollila

Natural Look by Annika Ollila

Jos mun pitäisi valkata itselleni kesäksi vaan yksi ja ainoa meikki, niin se ois tänkaltainen: kevyt mineraalimeikkipohja, kulmien ojennukseenlaitto, ripsien taivutus, luonnollinen huulipuna ja voilá.

Lue lisää

by Annika Ollila

Sculpted look by Annika Ollila

Monen monta kertaa oon tehnyt sen virheen, että käytän meikkiin normaalia enemmän aikaa ja lopulta toivon vaan, että oisin jättänyt kaiken ylimääräisen tekemättä :-D Silloin tällöin on kuitenkin kiva panostaa vähän enemmän ja tuoda omaan ulkonäköön pientä vaihtelua!

Lue lisää

by Erika Naakka

Elegant look by Erika

Monitoimituotteet ovat aina olleet mieleeni. Vahan ja kulmakarvavärin hybridituote Brow Artist Genius Kit vähentää laukussa kuljetettavan tavaran määrää reilusti!

Lue lisää

by Erika Naakka

Isot kulmakarvat tuovat särmää

Tuuheat ja isot kulmat ovat olleet the thing jo parin vuoden ajan. Trendin ehdoton kuningatar Cara Delevingne on saanut meidät kaikki tavoittelemaan isompia kulmia kehystämään kasvojamme.

Lue lisää

by Erika Naakka

Kulmakarvakynä sopii aloittelijallekin

Itselleni kulmakarvat ovat ehdottomasti tärkein osuus kasvojeni ehostuksessa. Jos mihinkään muuhun ei ole aikaa, nappaan käteeni kulmakarvakynän ja sutaisen kulmat kuntoon.

Lue lisää

by Elisa Lepistö

Bold look by Elisa

Bold look, eli melko näyttävät kulmat sopivat omaan tyyliin parhaiten. Paksut kulmat ovat olleet jo jonkin aikaa muodissa, eikä loppua ainakaan vielä näy. Vaikka kulmakarvat eivät ole luonnostaan paksut, on nyt tarjoilla kaikenlaisia tuotteita tuuheiden kulmien efektin saamiseksi.

Lue lisää

by Elisa Lepistö

Elegant look by Elisa

Elegantin kulmalookin tein käyttämällä Brow artist genius-nimistä kulmakarvakittiä ja kulmakynää. Halusin tehdä mahdollisimman klassiset ja ajattomat kulmat.

Lue lisää

by Elisa Lepistö

Natural look by Elisa

Kesällä varsinkin on ihana pitää meikki luonnollisempana. Kulmakarvat eivät kuitenkaan aina ole niin hyvän malliset luonnostaan kuin haluaisi, joten koloja voi vähän täyttää ja muokata kulmaa haluamaan suuntaan, kuitenkin jättämällä ilmeen todella luonnollisen näköisiksi.

Lue lisää

by Johanna Alvestad

Kiireisiin aamuihin

Kaikkein luonnollisimman ja myös vaaleimman kulmalookin saan kynällä ja Brow artist designerilla, joka kokoaa kulmat huolitellusti yhteen.

Lue lisää

by Johanna Alvestad

Kun katse kiinnittyy katseeseen

Itse en ihan kamalan vahvoiksi kulmiani maalaa, eivätkä nuo luonnostakaan kovin tuuheat ole. Tosi helposti ja luonnollisen naköisesti kulmista kuitenkin saa runsaammat ja tuuheammat browmaskaran ja Brow artist plumperin avulla.

Lue lisää

by Johanna Alvestad

Luonnollisesti parhaimmillani

Tämä on ehdottomasti oma suosikkitapani meikata kulmat. Lopputuloksen vahvuutta on helppo säädellä ja siitä tulee poikkeuksetta siisti, luonnollinen ja elegantti.

Lue lisää

by Julia Toivola

Rohkean linjakas

Rohkean tuuheat kulmakarvat ovat olleet muodissa jo pitkään. Linjakkaat kulmakarvat kehystävät kasvoja ja antavat upean intensiivisen katseen.

Lue lisää

by Julia Toivola

Klassisen siisti

Elegantit kulmakarvat minulle noudattavat klassista hieman ohuempaa ja siistiä kulmakarvalinjaa.

Lue lisää

by Julia Toivola

Luonnollisen rento

Luonnolliset kulmat ovat paksut ja kulmien linja on hillitty. Anna kynän kulkea kulmien oman muodon mukana täydentäen aukkoja ja antaen tuuheutta ja ryhtiä ilmeelle.

Lue lisää

by Jenni Rotonen

Kokeilussa Cara Delevingnen räväkkä kulmatyyli

Luonnollisen tyylin ystävä uskaltautui kokeilemaan rohkean näyttävää kulmakarvatyyliä suoranaiseksi kulmakarvaikoniksi nousseen Cara Delevingnen hengessä. Jaiks!

Lue lisää

by Jenni Rotonen

Näin loihdit klassisen tyylikkäät kulmakarvat ammattilaisten tyyliin

Haaveissa viimeisen päälle huoliteltu ja klassisen tyylikäs kulmakarva-look? L’Oréal Brow Artist Genius Kit on täydellinen paketti siihen tarkoitukseen!

Lue lisää

by Jenni Rotonen

Parhaat niksit luonnolliseen kulmatyyliin ja asuinspis kevätpäivään

Kulmakynä on meikkipussini luottotuote, josta en luopuisi mistään hinnasta. Poimi talteen niksini luonnollisen kulmatyylin loihtimiseen ja keväisen päivän asuinspis!

Lue lisää

by Kira Kosonen

Luonnollisen linjakas

Olen joskus sanonut, että jos minun tulisi valita 1 meikkituote, jota käyttäisin koko loppuelämäni, olisi se kulmakarvakynä. Voin hyvin lähteä esimerkiksi kaupungille ilman muuta meikkiä, mutta en koskaan siistimättä kulmiani. Näin luon jokapäiväisen kulmakarvatyylini.

Lue lisää

by Kira Kosonen

Asennekulmat

Tämä jo legendaariseksi muodostunut ”power brows” kulmatyyli on salainen aseeni silloin, kun haluan säväyttää. Brow Artist Sculpt kulmamaskaralla lookin luominen on nyt helpompaa kuin koskaan.

Lue lisää

by Mari Saarenrinne

Klassiset ja tyylikkäät kulmat

Elegantit, hiukan kaarevat ja pitkänmalliset klassiset kulmakarvat ovat aina varma valinta. Linnunsiipimäinen malli pysyy muodissa vuodesta toiseen.

Lue lisää

by Mari Saarenrinne

Trendikkäät ja rohkeat kulmat

Vahvat, tuuheat ja huomiota herättävät kulmakarvat ovat nyt supertrendikkäät. Muutamalla helpolla niksillä saat taiottua lisää voluumia omiin kulmiisi.

Lue lisää

by Mari Saarenrinne

Luonnollisen kauniit kulmat

Luonnollinen ja huomaamaton lopputulos kulmakarvoihin syntyy kulmakynällä. Väriä ei tule kynästä liikaa, joten kulmakynään voi tarttua turvallisesti aloittelijakin.

Lue lisää

by Marianna Mäkelä

Natural and Sculpted look by Mariannan

Pääsin mukaan L’Oréal Parisin We Love Brows -kampanjaan, joten nyt kirjoittelenkin meikkijuttua aiheesta johon en ole täällä aiemmin paneutunut.

Lue lisää

by Natalia Oona

Go natural!

Luonnollisuus on tällä hetkellä todella trendikästä. Kulmatkin saavat nyt näyttää huolettomilta ja raikkailta. Anna siis luonnollisuutesi näkyä!

Lue lisää

by Natalia Oona

Tummat kulmakarvat ovat rohkeat

Kokeile rohkeasti tummia ja paksuja kulmia, jotka ovat olleet viime aikoina muodissa. Tummilla kulmilla saat helposti ilmettä ja vaihtelua meikkiisi.

Lue lisää

by Natalia Oona

Siistit kulmat toimivat aina

Siistit ja huolitellut kulmat toimivat aina oikeastaan mikä tahansa meikin kanssa, mihin tahansa tilaisuuteen. Klassinen look on aina varma valinta!

Lue lisää